Eigen website / webshop laten makenAltijd al zelf een website of webshop gewild maar komt dit er niet van wegen het gebrek aan tijd en/of kennis?  Zoek dan niet verder.
Wij vinden dat een website voor iedereen mogelijk moet zijn, daarom kunnen wij voor u voordelig een website maken.
Alles is bij ons mogelijk of het nu gaat om een website, webshop of  een geavanceerde webapplicatie.

Eigen website

Websites zien we vooral in de vorm van een bedrijfs of hobby website. Hierbij wordt de website meestal voorzien van blog berichten. Dit kan gaan over van alles van bijvoorbeeld wat uw bedrijf doet tot een website over uw huisdieren.
Wij voorzien onze websites van een CMS. Middels het CMS systeem kunt u zelf uw website verder vullen/bewerken.
Dergelijk websites ontwikkelen we in WordPress omdat u dan een complete CMS systeem heeft.

 

Eigen webshop

In een webshop kunt u uw product(en) verkopen. Uw klanten kunnen tevens direct afrekenen in uw webshop door middel van bijvoorbeeld iDeal, PayPal of CreditCard.
Ook onze webshops worden voorzien van een CMS systeem. Vanuit dit systeem kunt u zelf producten, klanten en orders aanmaken, bewerken en verwijderen.
In het geval van webshops gebruiken we 2 grote systemen namelijk Magento en WooCommerce. Wilt u een grootschalige webshop, dan zal de keuze al snel op Magento vallen i.v.m. de vele mogelijkheden. Gaat het om een kleinschalige webshop dan zal juist de keuze snel op WooCommerce vallen.

 

Geavanceerde webapplicatie

Bij een geavanceerde webapplicatie kunt u denken aan een voorraadsysteem, ticketsysteem, etc. Wat uw wensen ook zijn wij kunnen het voor u realiseren.